Administratieve diensten

Een goede verwerking van uw administratie levert een belangrijke bijdrage aan de financiële gezondheid van uw bedrijf. Het verwerken van uw financiële administratie nemen wij u graag uit handen. 

Uw administratie kunnen wij via onze eigen administratieve software verwerken. Maar uiteraard is het ook mogelijk dat onze mensen daarvoor bij u op locatie komen.
Door de financiële administratie aan ons uit te besteden, zijn wij in staat aandachtspunten vroegtijdig te signaleren met u te bespreken. Hierbij worden de korte lijnen met onze medewerkers als positief ervaren.

SnelStart software
Overweegt u om de financiële administratie zelf te gaan verwerken en bent u op zoek naar een betaalbaar, praktisch en functioneel boekhoudpakket?
Van den Berg Accountants en Belastingadviseurs is dealer van het softwarepakket Snelstart. Voor onze klanten is dit dealerschap bijzonder interessant omdat wij de dealerkorting geheel aan de klant laten toekomen.

Onze medewerkers hebben in de loop der jaren veel ervaring met SnelStart opgebouwd. Graag richten zij de administratie voor u in.
Bovendien kent SnelStart een praktische uitwisselmogelijkheid zodat de verdere verwerking van uw administratie tot en met de aangifte zo efficiënt mogelijk kan plaatsvinden.

Verdere productinformatie: www.snelstart.nl